Creare magazin online personalizat, realizat pentru maximizarea vanzarilor: 12 ani experienta, peste 500 proiecte in creare site si magazine online! Metodologia noastra de lucru orientata spre rezultat, este factorul cheie in atingerea unei rate mari de conversie pentru solutiile e-commerce pe care le oferim. Magazinele online pe care le cream sunt realizate prin implicarea unui Expert in e-commerce, au un design resposiv, orientat catre conversie, functionalitati personalizate la nevoile clientului si un modul de administrare (CMS) usor de utilizat. Ulterior lansarii magazinul on-line va punem la dispozitie o serie de servicii eficiente de promovare, pentru atragere de trafic targetat si cresterea vanzarilor on-lineConcept24 iti ofera o solutia completa pentru a-ti creste vanzarile on-line!

 

CONSULTANTA DE SPECIALITATE IN E-COMMERCE
Vei avea un Expert in vanzari online alaturi de tine!

Pentru crearea unui magazin on-line de succes este necesara implicarea unei persoane dedicate cu experienta vasta in marketing on-line si ecommerce. Specialistii nostri au peste 7 ani experienta in dezvoltarea si implementarea unor solutii de e-commerce performante.

In realizarea magazinului tau on-line sunt luate in calcul un numar mare de  criterii de conversie , specifice zonei de e-commerce. Exista peste 150 de astfel de criterii de performanta care sunt analizate pentru business-ul tau, asigurand astfel succesul afacerii tale. Acceseaza urmatorul link pentru a vedea un print screen din metodologia noastra de creare a unui magazin online.

Expertul in e-commerce va face o analiza detaliata a business-ului tau (domeniu de activitate, produse, servicii, decidenti, diferentiatoare, site-uri concurente de profil, etc.), stabileste impreuna cu tine obiectivele care se doresc a fi atinse(de comunicare, comenzi, cereri de oferta, call to action, SEO, etc) si propune o arhitectura de conversie eficienta pentru indeplinirea lor (meniuri, structura bazei de date a produselor, functionalitati adecvate conversiei, stabilire sales funnel, etc), elemente esentiale in creare magazin online.


DESIGN RESPONSIVE, UNIC SI ORIGINAL
100% personalizat, gandit pentru a vinde!

Designerii nostri utilizeaza fiecare pixel cu un singur scop in minte: o rata de conversie cat mai mare! Gratie abordarii noastre, vizitatorii au acces rapid si imediat la informatiile de care au nevoie si nu stau prea mult pe ganduri in procesul de achizitie.

Cand realizam magazine online cu design personalizat, luam in calcul toate elementele care iti pot genera cresterea vanzarilor: fluxul de navigare, elementele de incredere, elementele de interactivitate, elementele de "call-to-action" si ergonomie. Design-ul va fi dezvoltat RESPONSIVE, permitand afisarea corespunzatoare pe smart phone si tableta. 

Iti prezentam mai jos cateva exemple dintre proiectele noastre de creare magazin online, cu un design unic si original si afisare optimizata (resposive) pe toate dispozitivele (desktop, telefon, tableta):
 

 

Mai multe exemple poti gasi in pagina noastra de portofoliu pentru magazine online.


PLATFORMA PERFORMANTA: ADMINISTRARE USOARA, FUNCTIONALITATI PERSONALIZATE
chiar si pentru mii de produse

Creare magazin online cu o platforma de administrare performanta in care vei regasi doar acele functionalitati de care ai nevoie! Daca vrei sa primesti accesul la modulul nostru de administrare pentru a vedea cum functioneaza, acceseaza linkul de mai jos. Vei fi redirectionat in pagina de portofoliu, de unde vei putea completa formularul dedicat accesului la demo.

 SOLICITA DEMO 
Vezi detalii...

PROMOVARE ONLINE EFICIENTA
Google si Facebook, canale optime de atragere a clientilor

Daca alegi oferta noastra de creare magazin online, ulterior lansarii magazinului tau on-line, concepem cea mai eficienta strategie de promovare online, strategie ce iti va aduce mii de vizitatori direct interesati de serviciile si produsele tale. Atragem persoane dispuse sa achizitioneze produsele sau serviciile tale punand accent pe calitatea traficului din site si nu pe cantitatea acestuia. Propunem mix-ul cel mai potrivit, cu cele mai eficiente tehnici de promovare, punand accent pe canalele cele mai eficiente. 

Vezi detalii...