17 ani de experienta si peste 500 proiecte in creare de magazine online, portaluri web si site-uri de prezentare! Metodologia noastra de lucru orientata spre rezultat este factorul cheie in atingerea unei rate mari de conversie pentru solutiile  de e-commerce pe care le oferim. Concept24 va ofera o solutia completa pentru accelerarea afacerii!

DESIGN PERSONALIZAT, ORIENTAT CATRE CONVERSIE
Indeplineste obiectivele de business.


Utilizam fiecare pixel cu un singur scop: o rata de conversie cat mai mare! Luam in calcul toate elementele care pot genera cresterea vanzarilor la crearea design-ului unui magazin online: profilul de client, avantaje competitive, identitate de brand,  strategie comerciala, flux de navigare, elementele de incredere, elementele de interactivitate si elemente de "call-to-action". In realizarea magazinului tau on-line sunt luate in calcul peste 150 de criterii de buna practica.

 AFISARE 100% ADAPTATA LA TELEFOANE MOBILE
Desktop, Telefon si Tableta

Peste 60% din traficul pe internet se realizeaza de pe telefoanelele mobile, inregistrandu-se o crestere exponentiala. Exista o serie de avantaje ale design-ului responsive: castigi aprecierea Google, castigi clientii concurentei, cresti eficienta bugetului de publicitate si ai o imagine buna in fata clientilor.

"MOBILE FIRST!" este noul motto in crearea magazinelor online!

 

 


VITEZA DE INCARCARE INSTANT LA CAUTAREA PRODUSELOR
Creste rata de conversie

Viteza de incarcare  influenteaza decisiv rata de conversie a unui magazin online. Pentru o viteza de incarcare performanta, luam in calcul o serie de criterii de buna practica: de la setari de server, setari ale bazei de date, calitatea codului sursa, comprimarea de CSS / JS/ HTML si oprimizarea imaginilor.

Utilizam cele mai noi si inovative tehnologii in domeniu oferind vizitatorilor FILTRAREA produselor cu o VITEZA DE INCARCARE INSTANT (incarcare la nivel de milisecunde) si functie inovativa de CAUTARE IN TIMP REAL.

 

VEZI DETALIIIntegrare cu orice tip de solutie ERP si alte aplicatii externe
Beneficiezi de expertiza leaderilor din domeniu

Asiguram integrarea cu orice tip de solutie ERP, pe baza de API. Fluxurile de integrare se refera atat la  EXPORT-ul informatiilor din ERP catre solutia de e-commerce (catalog de produse, informatii referitoare la preturi si stocuri, status de comanda, facturi, etc) cat si la IMPORTUL de informatii in ERP din magazinul online (comenzi, status livrare, etc)

Tipologia de solutii integrate cu magazinul online este diversa: Procesatori de Plati Online, Furnizori de Transport, Aplicatii de Facturare, Comparatoare de preturi, Market Place, Automatizari de Marketing, Solutii de Emailing, Intrumente de Analytics, Project Management, etc

 MIXUL PERFECT DE FUNCTIONALITATI. AUTOMATIZARI INTELIGENTE.
Eficienta dovedita a unei platforme custom.


Optimizezi fluxurile, reduci costurile, cresti performanta! Creare magazin online cu o platforma de administrare usoara! Prin automatizarea fluxurilor interne reduci costurile de operare si cresti profitul business-ului tau.

PERFORMANTE SPORITE IN INDEXAREA ORGANICA (SEO)
Prima pagina, prima pozitie!

Optimizarea organica (SEO) este tehnica cu cea mai buna rata de conversie. Pozitionarea in prima pagina Google iti asigura un flux constant de comenzi, o vizibilitate sporita a brand-ului si asocierea cu leaderii din domeniul tau de activitate.

Platforma noastra asigura o indexabilitate organica sporita, oferind specialistului de SEO instrumente cheie pentru optimizarea organica "on site", la niveluri performante.O ECHIPA DE EXPERTI DEDICATI ALATURI DE TINE
Dedicatie si profesionalism!

Orice proiect are alocata o echipa interdisciplinara. specialisti cu experienta vasta in domeniu: Project Manager, Designer de Conversie, Dezvoltator Front-End, Programator Back-End. Toti avem un singur scop: succesul proiectului tau. 

Suntem o companie cu peste 14 ani de experienta, avand intre clienti companii antreprenoriale si multinationale, oferind stabilitate si certitudinea unor servicii de suport permanente.GARANTIA REZULTATELOR OBTINUTE?
Recomandarile partenerilor nostri!

Concept24 este o companie de marketing on-line si web-development cu peste 14 ani de experienta pe piata din Romania, SUA si Canada. Concept24 ofera servicii integrate pentru cresterea vanzarilor prin intermediul mediului on-line: atragere de prospecti (SEO, Adwords, Facebook), conversia acestora (magazine online si site-uri de prezentare) si fidelizarea lor (solutii CRM personalizate).

 Vrei un proiect personalizat, care sa te diferentieze de concurenta?