Creare Site Imobiliare

Arhitectură performantă de conversie și o imagine distinctă în piață
Pentru noua generatie de utilizatori
Design personalizat, 100% adaptat pentru telefoanele mobile
Accesarea site-urilor de imobiliare de pe telefoane mobile si tablete a depasit navigarea de pe sistemele desktop sau laptop. Clientii tai utilizeaza des telefonul mobil pentru a identifica rapid proprietatea pe care si-o doresc.

Pozitionarea elementelor in pagina, crearea unui identitati de brand distincte si afisarea adaptata la toate rezolutiile mobile determina o experienta de navigare placuta si cresterea increderii in compania ta.

Viteza de incarcare INSTANT
Identificare rapida a proprietatii dorite
Cand in siteul tau de imobiliare se regasesc mii de proprietati este important ca proprietatea dorita sa fie indentificata rapid de catre potentialii cumparatori.

Cu o viteza de incarcare la nivel de milisecunde le oferi o experienta de navigare unica, vizualizarea unui numar mai mare de proprietati si sanse sporite de a cumpara.

Pentru cei care stiu ce vor
Cautare prin alegerea TIPULUI de proprietate si a ZONEI de interes
Atunci cand clientii isi doresc un anumit tip de proprietate intr-o anumita zona, selectia rapida a tipului si zonei le ofera un raspuns rapid.

Avand la dispozitie filtre avansate de cautare, vizitatorii site-ului au instrumentul ideal la indemana.


Cautare VOCALA
Inovatie tehnologica
Functia de cautare vocala este un trend tehnologic cu o evolutie rapida. Cautarea vocala utilizand telefonul mobil sau calculatorul desktop este usor de folosit, inovativa si creeaza un avantaj competitiv major. 


Folosind o tehnologie de ultima generatie rezultatele de cautarii vocale sunt elevante, livrate la nivel de milisecunde, oferind acea senzatie de "wow" ceva diferentia compania ta de restul pietei.

Un instrument cu puternic impact vizual
Cautare interactiva pe HARTA
Cautarea anunturilor imobiliare pe o harta interactiva este o tehnica cu un puternic impact vizual, permitand clientilor sa vizualizeze rapid proprietatiel disponibile in zona respectiva. 


Este o tehnica utilizata de marile site-uri internationale, cu impact major in cresterea numarului de cereri de oferta.


Afiseaza proprietatile din zona ta
Cautare prin GEOLOCALIZARE
Deseori cei care cauta o locuința vor sa afle ofertele disponibile in zona in care se afla.

Filtrarea proprietatilor utilizand functia de geolocalizare afiseaza instant toate proprietatile aflate in zona, pe baza locatiei tale, oferindu-ti astfel posibilitatea de identifica rapid ceea ce cauti. 

Exact ceea ce-ti doresti
Sistem de FILTRARE avansat
Bugetul disponibil, numarul de camere, suprafata utila, anul de constructie si multe alte criterii ajuta clientii sa faca o "lista scurta" a celor mai bune oferte din piata, care sa se plieze perfect pe ceea ce-si doresc. 

Astfel creat, site-ul de imobiliare ii ajuta sa identifice rapid cele mai bune deal-uri.

Indexabilitate sporita in Google
"SEO ready"
Metodologia noastra de creare a site-urilor tine cont de toate aspectele relevante in optimizarea organica (tehnologia utilizata, structura site-ului, regulile specifice Gogole, continutul informational), asigurandu-va o indexabilitate organica de nivel inalt. 

Specialistul SEO va superviza procesul de dezvoltare si va realiza toate setarile tehnice necesare unei relatii bune cu motorul de cautare (ex: setari de title, description, etc).

Automatizari inteligente
Integrare cu orice CRM
Portalul tau de imobiliare se poate integra cu orice CRM din piata. In acest fel agentii imobiliari isi publica rapid proprietatile in portalul agentiei, castigand timp pretios pentru tranzactionare. Actualizarea in timp real a pretului, descrierii sau titlului proprietatii asigura repozitionarea rapida a proprietatii in piata.

Se poate realiza, la cerere, integrarea cu: REBS CRM, ImobManager, SoftImobiliar, IMMOFLUX, Softimobiliar CRM, Pitagora etc.

GAZDUIRE CLOUD de incredere Siguranta si stabilitate
GAZDUIRE CLOUD de incredere
Utilizam infrastructura de cel mai inalt nivel a companiei Digial Ocean, unul din leaderii internationali in domeniul serviciilor de hosting.

Set-up rapid si un raport calitate/pret foarte bun!
 

ALOCĂM ECHIPE INTERDISCIPLINARE DE PROFESIONIȘTI
cu peste 15 ani de experiență în domeniu
ALOCĂM ECHIPE INTERDISCIPLINARE DE PROFESIONIȘTI
Project Manager
Coordonează echipa internă
ALOCĂM ECHIPE INTERDISCIPLINARE DE PROFESIONIȘTI
UX / UI Web Designer
Realizează o interfață grafică personalizată
ALOCĂM ECHIPE INTERDISCIPLINARE DE PROFESIONIȘTI
FrontEnd Developer
Dezvoltă site-ul 100% responsive
ALOCĂM ECHIPE INTERDISCIPLINARE DE PROFESIONIȘTI
BackEnd Developer
Implementează dinamic funcționalitățile
ALOCĂM ECHIPE INTERDISCIPLINARE DE PROFESIONIȘTI
SEO Specialist
Asigură indexabilitatea site-ului
vrei un proiect personalizat?