Concepem cea mai eficienta strategie de promovare online,  strategie ce iti va aduce mii de vizitatori direct interesati de serviciile si produsele tale. Atragem persoane dispuse sa achizitioneze produsele sau serviciile tale punand accent pe calitatea traficului din site si nu pe cantitatea acestuia. Propunem mix-ul cel mai potrivit, cu cele mai eficiente tehnici de promovare pe Google si Facebook.

Derulam lunar activitati de SEO, adaptate in functie de concurenta, volum de cautari si modul in care site-ul raspunde tehnicilor implementate. Urmarim constant procesul de indexare si analizam statisticile referitoare la site (numar vizitatori, ce pagini viziteaza, cat timp stau pe site ) pentru a creste pozitia cuvintelor cheie. Elaboram rapoarte in care  prezentam rezultatele obtinute si solutiile pentru imbunatatire.

Campaniile de promovare AdWords derulate se caracterizeaza prin obtinerea de CPC scazute si scoring-uri CTR ridicate. Specialistii certificati google din cadrul Concept24 si experienta mare in domeniu sunt garantia unei promovari online eficiente, menite sa aduca rezultate imediate.

Servicii SEO - Campanii de Optimizare SEO


Avem experienta de peste 14 ani in domeniul promovarii online (Servicii SEO, Campanii PPC: Adwords si Facebook) , deservind pana in prezent peste 100 de clienti din Romania, Europa si America de N. Specialistii nostri concep cea mai eficienta strategie de optimizare site (SEO) pentru motorul de cautare Google, strategie ce iti va aduce mii de vizitatori direct interesati de serviciile si produsele tale, punand accent pe calitatea traficului din site.

Campanii Google AdWords


Este Google AdWords una dintre cele mai eficiente campanii de promovare on-line ? Raspunsul la aceasta intrebare este unul pozitiv. De ce ? Intrucat aduce cu sine o serie de avantaje specifice: vor intra pe site doar vizitatori interesati de produsele si serviciile tale, iti poti alege si modifica rapid bugetul alocat cate Google, vei stii exact cati vizitatori vor intra pe site-ul tau, poti modifica rapid campania in functie de rezultate, iti poti alege orasul unde sa apara reclama, poti aduce vizitatori din alte tari catre site-ul tau, poti porni si opri campania in orice moment, poti testa rapid eficienta publicitatii Google AdWords. 

Campanii Facebook


Care sunt argumentele pentru campanii Facebook?  Este cea mai importanta retea de socializare online din Romania, creste zi de zi si reprezinta o noua modalitate de promovare targetata. Interesul aratat fata de aceasta retea de socializare este atat de mare, incat promovarea Facebook Ads devine o sursa importanta de trafic, notorietate si Brand. Iti poti personaliza reclama in functie de numeroase elemente, ceea ce face targetarea intr-un mod mult mai usor a publicului tinta. Investesti sume mult mai reduse decat in cazul campaniilor din mediile traditionale si ai tot timpul informatii disponibile asupra derularii campanie.