Este site-ul tau cel mai bun agent de vanzari? Gandeste-te ca ai putea obtine sute sau chiar mii de intalniri de afaceri cu clientii tai potentiali. Acesta este motivul pentru care site-ul ar trebui sa fie cel mai bun agent de vanzari din compania ta. Serviciile noastre de realizare site acopera urmatoarele arii de specializare: site-uri corporate, site-uri de generare de lead-uri si site-uri de produs. Toate solutiile pe care ti le punem la dispozitie in materie de creare site sunt dezvoltate cu o metodologie orientata spre rezultat. 

REALIZAM O ANALIZA STRATEGICA DE MARKETING
Analizam elementele cheie pentru succesul afacerii tale

Cine sunt clientii tai? Ce asteptari au? La ce valori rezoneaza? Care este procesul decizional? Care sunt avantajele tale competitive? Care este contextul de piata? Ce confera incredere clientilor?  Care este structura cifrei de afaceri? Cum te vei diferentia de concurenta? Esti influentat de sezonalitate? Ce tipuri de promotii derulezi? Ce obiective ti-ai propus? 

Raspunsul la aceste intrebari ne ofera informatii valoroase pentru crearea site-ului companiei tale, perfect adaptat cerintelor clientilor tai.

 GANDIM O ARHITECTURA DE CONVERSIE PERFORMANTA
Structura site-ului si continutul informational au un singur obiectiv: captarea de cereri de oferta!

Se va livra exact acel continut informational de care clientii au nevoie, design-ul site-ului fiind axat pe comunicarea avantajelor tale competitive. 

Pe baza analizei de marketing se realizeaza structura site-ului si continutul informational al fiecare pagini importante: de la home page, pana la pagina de servicii. CREAM UN DESIGN PERSONALIZAT PENTRU SITE-UL TAU
O prezenta unica in piata de profil

Designerii nostri pot gasi echilibrul optim intre prezentarea unui volum mare de informatii si abordarea unui stil unic de design, curat, intuitiv, care sa creeze acea impresie de "wow". Bazat pe analiza de marketing, pe arhitectura de connversie gandita si declinat din identitatea de brand, design-ul site-ului tau va fi unic in piata.

 ASIGURAM AFISAREA ADAPTATA 100% LA TELEFOANE MOBILE
"Mobile first!" noul motto in crearea de site-uri

Accesarea site-urilor de pe telefoane mobile si tablete a depasit navigarea de pe sistemele desktop sau laptop. Clientii tai sunt in miscare permanenta si vor sa identifice rapid produsele pe care le doresc.

Dezvoltam site-ul utilizand ultima tehnologie Boostratp4, ce permite o afisare de top pe terminalele mobile.IMPLEMENTAM CERINTELE GOOGLE PENTRU PERFORMATE SEO SPORITE
Indexabilitate organica de nivel inalt.

Site-ul va respecta criteriile de buna practica google si pune la dispozitia Specialistului de SEO toate instrumentele necesare gestionarii aspectelor specifice (ex: setari de title, description, etc).

Performantele SEO sunt influentate de factori precum: tehnologia utilizata, structura site-ului si continutul informational. Metodologia noastra de creare a site-urilor tine cont de aceste aspecte, asigurandu-va o indexabilitate organica de nivel inalt.ASIGURAM O VITEZA DE INCARCARE INSTANT
Experienta unica de navigare. Rata de conversie crescuta.

O viteza de incarcare rapida determina vizitatorii sa identifice rapid informatia dorita, creste performanta SEO si determina un numar mai mare de cereri de oferta. Utilizand tehnologia de ultima generatie, putem asigura o incarcare INSTANT a informatiilor, la filtrarea si cautarea acestora.

Vezi in videoclip cum se filtreaza proprietatile in portalul de imobiliare REMAX.ro. Remax este o forta globala, numărul 1 mondial in real-estate (imobiliare). RE/MAX in Romania este Franciza cu cea mai mare extindere din tara noastra.

 

 ITI ADMINISTREZI USOR CONTINUTUL INFORMATIONAL
Un site integral administrabil de catre tine.

Intregul continut informational al site-ului este gestionabil de catre tine. Iti punem la dispozitie un modul intuitiv de administrare a continutului informational, ce iti permite modificarea rapida a oricarei informatii dorite. Totul se face fara interventia unui programator, avand un control total.