Cat de importanta e viteza de incarcare a unui magazin online sau website?
Statistici la nivel mondial

 

  • 47% dintre consumatori se asteapta ca o pagina web sa se incarce in 2 secunde sau mai puțin.
     
  • 40% dintre persoane abandoneaza un site web care dureaza mai mult de 3 secunde pentru a se incarca.
     
  • O intarziere de 1 secunda in raspunsul paginii poate duce la o reducere cu 7% a ratei de conversie


Magazinul online DELTASTUDIO.ro si-a crescut volumul de vanzari cu o viteza de incarcare INSTANT la filtrarea produselor
www.deltastudio.ro

Delta Studio, trend-setter in solutii complete de design interior, o prezenta marcanta in piata din Romania, este distribuitor al unor braduri de renume international (Porcelanosa, GROHE, Roca, etc).

Dupa implementarea tehnologiei avansate de filtrare a produselor cu rezultate de afisare la interval de cateva milisecunde, volumul de cautari a crescut, s-au vizualizat mai multe produse, numarul de comenzi online fiind mai mare.

 Dragos Bonea
CEO Delta Studio

“Magazinul online ne-a adus o crestere importanta a numarului de cereri de oferta si comenzi. Acest lucru este posibil datorita unui portofoliu bogat de produse, permanent actualizat prin integrarea cu ERP-ul nostru si a unei identificari foarte rapide a produsului dorit.”Portalul de imobiliare REMAX.ro a crescut numarul de cereri de oferta cu o viteza de cautare INSTANT a proprietatilor
Vezi VIDEO demonstrativ

Remax este o forta globala, numărul 1 mondial in real-estate (imobiliare). RE/MAX in Romania este Franciza cu cea mai mare extindere din tara noastra.

Functia inovativa de cautare vocala, de afisare a rezultatelor pe masura tastarii termenilor vizati si filtrarea proprietatilor la nivel de milisecunde a crescut numarul de proprietati vizualizate si cererile de oferta.Razvan Cuc
Presedinte RE/MAX Romania

„În vremurile actuale caracterizate de viteză și tehnologie, ce ne facilitează toate activitățile cotidiene, considerăm că această nouă unealtă virtuală a portalului remax.ro se va dovedi foarte utilă pentru mulți români în drumul lor de căutare a locuinței. Ne dorim să venim în întâmpinarea preferințelor clienților noștri chiar și în cele mai mici detalii”Vrei sa ai o viteza de incarcare instant si sa cresti rata de conversie?
Haide sa stabilim o intalnire! Iti prezentam detalii despre aceasta tehnologie inovativa utilizata de leaderi in domeniu. Ofera vizitatorilor tai o experienta de navigare unica si diferentiaza-te fata de concurenta!