Specialistii nostri in web design sunt experti in realizare magazine online cu o rata mare de conversie, in aplicatii de business ergonomice si website-uri de generare de lead-uri. Site-urile si aplicatiile sunt implementate responsive, respectiv se adapteaza in functie de device-ul cu care sunt accesate. Serviciile noastre de web design sunt orientate spre performanta si urmaresc: conversie, ergonomie, prezentarea valorilor de brand si adaptare la diverse tipuri de rezolutie. 

Concept24 este o companie de web development, cu sediul in Bucuresti, Romania, cu peste 14 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii avansate si personalizate de web development. Actionam ca "online business developers" pentru clientii nostri.

servicii Web Design Responsive
- esti pregatit pentru rezolutia mobile?

Lumea utilizeaza din ce in ce mai mult dispozitivele mobile (telefon, tableta) si trebuie sa urmam acest trend. Te ajutam sa ajungi la clientii tai care acceseaza site-ul prin tablete sau telefoane mobile, adaptand layout-ul de site la o multitudine de rezolutii: servicii de web design resposive. Putem gasi mixul perfect intre ergonomie si conversie, atat pentru aplicatiile mobile, cat si pentru website-uri. 

Gasesti mai jos un exemplu de site (magazin online) realizat de catre Concept24, cu design responsive:

 

 


servicii Web Design Magazine Online
- fiecare pixel este folosit pentru a vinde!

Obiectivul principal pe care il urmarim atunci cand prestam servicii de design pentru magazine online este acela de a realiza conversie!

Un designer trebuie sa faca mai mult decat lucruri frumoase si atractive ... trebuie sa faca posibila vanzarea produselor. Serviciile de web design trebuie sa in considerare toate elementele care ti-ar putea impulsiona vanzarile: fluxul de navigare, elementele de incredere si cele de interactivitate, elementele de call to action si ergonomia la nivel general. Mai jos gasesti cateva exemple de interfata grafica pentru magazine online.

Pentru o imagine completa viziteaza pagina noastra de portofoliu dedicata magazinelor online 

 



servicii Web Design Site-uri de prezentare
- de ce ar trebui sa le placa clientilor brand-ul tau?

Pentru a determina clientii sa faca afaceri cu tine, este important sa ai o strategie de comunicare clara si bine definita. Designerii nostri pot gasi echilibrul perfect intre volumul de informatii pe care doresti sa-l transmiti si utilizarea acelor elemente care sa creeze o impresie de "wow".

Incepem prin a intelege valorile esentiale care te diferentiaza de concurenta si incercam sa gasim cea mai buna arhitectura de design pentru a le comunica clientilor tai. Asa se deruleaza procesul de design la Concept24 si de aceea reusim sa realizam site-uri atat de diferite chiar daca lucram pentru doua companii din acelasi domeniu de activitate.

Mai jos gasesti cateva exemple de interfata grafica pentru site-uri de prezentare realizate de catre noi. Viziteaza pagina noastra de portofoliu pentru o imagine completa!



servicii Web Design Aplicatii Web
- o interactiune eficienta intre companie si clienti sau angajati.

Procesele de business din companii se schimba mai repede ca oricand. Intr-o lume in care productivitatea este un factor crucial iar oamenii calificati au nevoie de cele mai rapide solutii, construirea unui design cu un nivel ridicat de ergonomie poate face diferenta intre castig si pierdere. Designerii nostri pot crea interactiunea perfecta intre companie si clienti sau angajati.

Intelegerea business-ului tau este primul pas in realizarea unui design web eficient. Designer-ul trebuie sa realizeze functionalitatile, sa realizeze wireframe-ul si sa aleaga acele forme si culori care sa genereze ergonomie in utilizare

Este foarte important sa nu creezi confuzie in aplicatie (acele momente in care vizitatorul se blocheaza si nu stie ce trebuie sa faca la pasul urmator). UI designer-ul stie sa evite aceste lucruri si ghideze vizitatorul pe intreg procesul de navigare.

Avand o experienta de peste 10 ani, Concept24 iti poate da cea mai buna solutie pentru proiectul tau. Mai jos gasesti cateva exemple de interfata grafica pentru aplicatii web realizate de catre noi. Viziteaza pagina noastra de portofoliu pentru aplicatii web