Serviciile noastre de dezvoltare web acopera o gama larga de solutii: aplicatii de business, solutii de business personalizate, magazine online, dezvoltare de portaluri web si servicii de web design. Cu o metodologie orientata spre rezultate suntem dezvoltatori de afaceri online pentru clientii nostri. Pe parcursul celor 14 ani de experienta, am dezvoltat peste 500 de proiecte la nivel mondial in Europa, Statele Unite ale Americii si Canada.

Credem cu tarie in importanta unei solutii web personalizate. Intr-o piata in care numarul produselor predefinite, a explodat, numai companiile capabile sa se adreseze clientilor intr-o maniera unica reusesc sa faca diferenta.

 

 

Creare Site Imobiliare


Creare magazin online


17 ani de experienta si peste 500 proiecte in creare de magazine online, portaluri web si site-uri de prezentare! Metodologia noastra de lucru orientata spre rezultat este factorul cheie in atingerea unei rate mari de conversie pentru solutiile  de e-commerce pe care le oferim. Concept24 va ofera o solutia completa pentru accelerarea afacerii!

SOFTWARE CRM - OFERTARE ONLINE
- trimite mai multe oferte personalizate in cel mai scurt timp; clientii acceseaza catalogul online si fac cereri online

Cu un soft de ofertare ai toate informatiile la un click distanta, accesibile din orice locatie. Viteza de intocmire a ofertei va creste exponential, vei mari productivitatea agentilor de vazari, clientii sunt mai multumiti datorita raspunsului rapid si vanzarile cresc!

Dezvoltare PORTALURI WEB cu functionalitati dedicate


Ai o idee geniala pentru un portal web? Noi te putem ajuta sa iti pui in practica ideea prin servicii complete de development orientate spre rezultat. Pornim de la a-ti intelege ideea pe care o ai si obiectivele pe termen mediu si lung:

  • care sunt elementele de diferentiere fata de proiecte similare (daca exista)?
  • cum vrei sa creezi valoare adaugata prin proiectul tau?
  • de ce clientii ar fi interesati sa se informeze din portalul tau?
  • care este profilul clientilor tai?
  • cum vrei sa iti determini vizitatorii sa plateasca pentru informatiile pe care le primesc din portalul tau?
Creare site-uri


Este site-ul tau cel mai bun agent de vanzari? Gandeste-te ca ai putea obtine sute sau chiar mii de intalniri de afaceri cu clientii tai potentiali. Acesta este motivul pentru care site-ul ar trebui sa fie cel mai bun agent de vanzari din compania ta. Serviciile noastre de realizare site acopera urmatoarele arii de specializare: site-uri corporate, site-uri de generare de lead-uri si site-uri de produs. Toate solutiile pe care ti le punem la dispozitie in materie de creare site sunt dezvoltate cu o metodologie orientata spre rezultat. 

Dezvoltare aplicatii mobile. Android. iOS.


Cu aplicatiile mobile poti atinge noua generatie de utilizatori, dandu-le acces facil la informatii esentiale pentru ei. Aplicatiile mobile pot fi integrate cu aplicatii web, putand astfel sa profiti la maxim de avantajele interconectivitatii. Aplicatiile mobile pot fi folosite din variate motive impreuna cu aplicatiile web sau website-urile: pentru generarea de lead-uri, pentru activitati operationale curente sau pentru cresterea vanzarilor.

Promovare Online


Concepem cea mai eficienta strategie de promovare online,  strategie ce iti va aduce mii de vizitatori direct interesati de serviciile si produsele tale. Atragem persoane dispuse sa achizitioneze produsele sau serviciile tale punand accent pe calitatea traficului din site si nu pe cantitatea acestuia. Propunem mix-ul cel mai potrivit, cu cele mai eficiente tehnici de promovare pe Google si Facebook.

Viteza de incarcare instant


Servicii web design


Specialistii nostri in web design sunt experti in realizare magazine online cu o rata mare de conversie, in aplicatii de business ergonomice si website-uri de generare de lead-uri. Site-urile si aplicatiile sunt implementate responsive, respectiv se adapteaza in functie de device-ul cu care sunt accesate. Serviciile noastre de web design sunt orientate spre performanta si urmaresc: conversie, ergonomie, prezentarea valorilor de brand si adaptare la diverse tipuri de rezolutie. 

Concept24 este o companie de web development, cu sediul in Bucuresti, Romania, cu peste 14 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii avansate si personalizate de web development. Actionam ca "online business developers" pentru clientii nostri.

Business software


Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania ta, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la scaderea cheltuielile operationale. Acestea sustin activitatea in departamentele: Sales & Marketing, Operational, Logistic, Purchasing, etc. Asa cum procesele din compania ta sunt unice, aplicatiile software sunt 100% personalizate, dezvoltate exclusiv pentru tine. Datorita acestei abordari, te vei bucura de urmatoarele avantaje:

  • aplicatiile sustin si fluidizeaza procesele si ajuta oamenii; oamenii si procesele nu vor ajunge sa “deserveasca aplicatiile”;
  • platesti doar ceea ce utilizezi, dezvoltand “agile”; nu vei plati functionalitati pe care nu le utilizezi;
  • se implementeaza rapid in organizatie intrucat ajuta in mod real oameni; nu vei avea dificultati in training si utilizare 

Soft-urile pe care le dezvoltam sunt web based, fiind accesibile online la orice moment, din orice locatie si dezvoltate pentru o adaptare corespunzatoare a interfetei grafice pentru dispozitivele mobile. Fiind dezvoltate folosind o tehnologie open source PHP, soft-urile noastre sunt usor de actualizat. Veti avea astfel o viteza de reactie rapida la mediul concurential, costuri mai reduse de up-date.