Cum poti determina rapid nivelul optim de produse in stoc? Care sunt cele mai importante produse in vanzari? Cum imi pot gestiona stocurile, tinand cont de centrele de vanzari active? Cu ajutorul unei aplicatii "tailor-made", putem oferi raspunsuri la toate aceste probleme, dar si la altele cu care te confrunti periodic.


NIVELUL MINIM SI MAXIM DE STOC 

Pe baza istoricului de vanzari, aplicatia poate calcula automat valorile optime de stoc pentru fiecare produs (ca nivel minim sau maxim recomandat). Astfel, nu vei comanda niciodata prea mult de la furnizori si vei fi, de asemenea, asigurat ca poti acoperi nevoile fiecarui clienti intr-un timp cat mai scurt. 


URMARIREA STOCURILOR

Urmaresti intrarile si iesirile de stoc, tinand cont de miscarile in depozite si la punctele de vanzare. Aplicatia poate fi configurata sa prioritizeze  modul in care se fac miscarile de stocuri in functie de vanzari. Totul va fi dezvoltat pentru ca tu sa ai o situatie in timp real a stocurilor. 


METODA "ABC" 

Tine evidenta celor mai importante produse pentru compania ta, utilizand metoda ABC implementata in aplicatie. In cateva secunde poti analiza produsele din portofoliu din prisma importantei lor - care genereaza cele mai importante vanzari si care nu. Putem importa istoricul de vanzari din fisierele tale actuale sau din softurile cu care lucrezi (ex. ERP-ul intern). Iar gradul de importanta tot tu il definesti, putand fi modificat la orice moment.   

Aplicatia online pentru MANAGEMENTUL STOCURILOR poate fi dezvoltata impreuna cu alte solutii, precum:

  • useri 
  • gestiunea informatiilor despre clienti si contacte 
  • gestiunea fortei de vanzari  
  • gestiunea catalogului de produse  
  • optimizarea politicii de pret 
  • managementul vanzarilor
  • activitati de achizitii in relatie cu vanzarile
  • gestiunea achizitiilor
  • echipamente inchiriate sau date spre inchiriere 

Dezvoltarea unei aplicatii dedicate este cea mai buna alegere. Se va potrivi perfect business-ului tau! Nu ezita sa  contactezi. Trimite-ne o descriere pe scurt a activitatii firmei si a problemelor cu care te confrunti si noi vom reveni cu o solutie dedicata, insotita de o estimare de costuri.

 


Ti-a placut acest material ?Crezi ca este util si pentru alte persoane ?

< Back to: Business software