O aplicatie potrivita companiilor care inchiriaza echipamente sau pentru care activele sunt foarte importante in activitatea de zi cu zi. Aplicatia centralizeaza toate informatiile intr-un singur loc si le face disponibile "la click". 

BAZA DE DATE CENTRALIZATA

Aplicatia pentru gestiunea activelor (in starea lor: in stoc, inchiriate, defecte etc) pleaca de la o baza de date centralizata a tuturor echipamentelor. Intrarile de produse in companie pot fi sincronizate cu aplicatia, fie adaugand manual produsul sau cu ajutorul unui scanner de cod de bare sau RFID.
 

CLICK pe imaginile de mai jos pentru EXEMPLE 

         


 

MISCARILE DE ECHIPAMENTE  

Poti analiza cu usurinta situatia de ansamblu a echipamentelor care sunt imprumutate, rezervate sau defecte, pentru cat timp, cine este responsabil pentru echipamentul respectiv, data de retur sau orice alt tip de informatie importanta pentru tine. Iti punem la dispozitie criterii de cautare simple sau avansate, astfel incat sa ai informatia dorita din maximul 1-2 click-uri. 

CLICK pe imaginile de mai jos pentru EXEMPLE 


 

SISTEM DE NOTIFICARI

Iti cream un sistem personalizat de notificari care sa atentioneze automat persoanele resposabile de noi produse disponibile, situatia echipamentelor imprumutate sau a celor defecte etc. Poate trimite chiar si notificari de necesar de achizite a unor noi echipamente, in functie de cautari repetate facute in aplicatie, care nu genereaza rezultate viabile. 

CLICK pe imaginile de mai jos pentru EXEMPLE 

Aplicatia online pentru MANAGEMENTUL ACTIVELOR poate fi dezvoltata impreuna cu alte solutii, precum:

  • useri 
  • gestiunea informatiilor despre clienti si contacte 
  • gestiunea fortei de vanzari  
  • gestiunea catalogului de produse  
  • optimizarea politicii de pret 
  • managementul vanzarilor
  • activitati de achizitii in relatie cu vanzarile
  • gestiunea stocurilor

Construirea unei aplicatii dedicate este cea mai buna alegere. Se va potrivi perfect business-ului tau! Nu ezita sa  contactezi.Trimite-ne o descriere pe scurt a activitatii firmei si a problemelor cu care te confrunti si noi vom reveni cu o solutie dedicata, insotita de o estimare de costuri