Cu aplicatiile mobile poti atinge noua generatie de utilizatori, dandu-le acces facil la informatii esentiale pentru ei. Aplicatiile mobile pot fi integrate cu aplicatii web, putand astfel sa profiti la maxim de avantajele interconectivitatii. Aplicatiile mobile pot fi folosite din variate motive impreuna cu aplicatiile web sau website-urile: pentru generarea de lead-uri, pentru activitati operationale curente sau pentru cresterea vanzarilor.

Dezvoltam aplicatii mobile cu o metodologie bazata pe rezultat: o analiza in profunzime, un design ergonomic si o dezvoltare avand la baza ultimele tehnologii in domeniu.

Cu o experienta de peste 14 ani, Concept24 iti poate aduce cea mai buna solutie pentru proiectele tale. Te invitam sa parcurgi studiile noastre de caz pentru a afla mai multe informatii despre cum dezvoltam aplicatii mobile.

 

 

 

PRISMRESOURCES este o companie din Canada, ce oferta studentilor School of Business and Economics at Wilfrid Laurier University servicii de inchiriere a echipamentelor de lucru si cursuri ajutatoare. Proiectul a fost derulat impreuna cu partenerul local din Canada, Key27, care a asigurat reprezentarea comerciala.

Aplicatia mobila este dedicata studentilor pentru:

  • A fi la curent cu noutatile, schimbarile de orar, notificari returnare echipamente etc.
  • Inscrieri la curs, vizualizarea documentatiei de curs
  • Acces la echipamentele pe care le pot inchiria
Dezvoltare aplicatiI mobile - PRISM Dezvoltare aplicatiI mobile - PRISM

“Echipa Key27 & Concept24 a fost un partener de incredere in proiectul PRISMRESOURCES de trecere la o noua platforma de lucru. Ne-a ajutat sa intelegem provocarile si beneficiile aplicatiilor online si ne-a sustinut in intelegerea impactului fiecarei functionalitati asupra activitatii noastre. Ii recomand pentru toate solutiile digitale oferite, dezvoltarea de aplicatii mobile fiind un punct forte.“

Andreea Fatu

Executive Vice President of Business Development


Medsana Romania este sucursala  Athens Medical Center and Asklepios Cliniken, un grup de firme cu peste 25 de ani experienta in servicii medicale private, care detine in prezent un lant de clinici si spitale in Europa si SUA.

 

Aplicatia mobila este un instrument foarte important in atingerea obiectivelor de business. Ea este utilizata de catre clientii clinicii pentru:

  • Realizarea de programari online si vizualizarea lor
  • Aflarea ultimelor noutati in domeniu
  • Informari cu privire la promotiile perioadei 
Dezvoltare aplicatii mobile - MEDSANA Dezvoltare aplicatii mobile - MEDSANA Dezvoltare aplicatii mobile - MEDSANA


“Lucram din anul 2005 cu echipa Concept 24. Motivul pentru care pastram colaborarea de peste 14 ani: cresterea constanta a numarului de programari, un raspuns rapid si relevant la orice solicitare de imbunatatire pe care am avut-o, atat la website cat si la aplicatiile mobile dezvoltate”.

Doina Zidaroiu 
Corporate Client Director

 

Ti-a placut acest material ?