Concept24 este o companie de web development, cu peste 17 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii avansate si personalizate de web development. Actionam ca "online business developers" pentru clientii nostri.

Credem cu tarie in importanta unei solutii web personalizate. Intr-o piata in care numarul produselor predefinite, a explodat, numai companiile capabile sa se adreseze clientilor intr-o maniera unica reusesc sa faca diferenta.

Oferim o gama variata de solutii integrate pentru cresterea vanzarilor, productivitatii si pentru reducerea costurilor operationale.

Serviciile noastre de dezvoltare web acopera urmatoarele arii:

Metodologia noastra de lucru este una orientata spre rezultate. Avand o echipa dedicata de profesionisti, cu o experienta de peste 17 ani in industrie, suntem capabili sa intelegem specificul companiei tale si sa propunem cele mai bune solutii. Procesul de derulare a proiectului este atent planificat si executat, utilizand cea mai buna metodologie de lucru (agile/scrum). In proiectele pe care le derulam, utilizam tehnologii open source (PHP, MySQL). Poti cu usurinta actualiza sau imbunatati solutia pe care ti-o punem la dispozitie, cu orice alt programator web.

Suntem bucurosi ca am implementat cu succes peste 500 de proiecte la nivel national si international. Pentru mai multe detalii acceseaza portofoliul nostru de lucrari si analizeaza studiile noastre de caz. Poti parcurge de asemenea o serie de testimoniale din partea clientilor nostri.