Site-ul este primul loc unde clientii tai pot face cunostinta cu compania ta. De fapt, poate fi chiar primul si cel mai important element de comunicare a brand-ului tau. Site-ul corporate ar trebui sa poata sa comunice clientilor tai motivul pentru care acestia ar trebui sa lucreze cu tine.

Cum te putem ajuta cu serviciile noastre de creare site corporate?

Iti intelegem publicul tinta si scopul site-ului, precum si principalele valori care te diferentiaza de concurenta. Stabilim obiectivele generale de comunicare si elementele de "call-to=action" (cereri de oferta, formulare de intrebari, inscriere la newsletter etc.)

Iti propunem o arhitectura eficienta de conversie si functionalitati care te vor ajuta sa-ti automatizezi o parte din procesele de business. Deasemenea, iti vor permite sa captezi lead-uri dintre vizitatorii site-ului ta. Elementele de securitate sunt si ele extrem de importante: modalitatea de scriere a codului de programare pentru mentinerea securitatii site-ului, tehnici pentru reducerea spam-urilor, securitatea modului de administrare a informatiilor etc.

Designerii nostri pot gasi echilibrul optim intre prezentarea unui volum mare de informatii si abordarea unui stil unic de design, curat, intuitiv, care sa creeze acea impresie de "wow".