Gandeste-te ca ai oportunitatea de a genera zeci de intalniri pe zi cu prospectii tai. Suna bine, nu-i asa? De aceea site-ul tau trebuie sa devina cel mai bun agent de vanzari si sa-ti genereze un numar mare de leaduri de vanzare. Cu un web site profesionist, vei reusi sa transmiti potentialilor tai clienti suficiente motive pentru a achizitiona de la tine sau a-ti transmite o cerere de oferta.

Cum te putem ajuta in creare site generare de lead-uri?

 

Cum te putem ajuta in creare site generare de lead-uri ?

Dupa ce iti intelegem business-ul si profilul clientilor tai, incepem construirea unui site care sa iti aduca o rata ridicata de conversie.

Identificam cea mai buna arhitectura pentru prezentarea informatiilor (grupate pe categorii sau pagini simple de prezentare). Fiecare pagina creata ar trebui sa raspunda la urmatoarea intrebare: "Ce vreau sa-i determin pe vizitatori sa faca in aceasta pagina?"

Cand lucram la design-ul unui site de generare de lead-uri, luam in considerare toate elementele pentru impulsionarea vanzarilor: fluxul de navigare, elementele de incredere, elementele de interactivitate, elementele de actiune, precum si ergonomia intregului site.

Designerii nostrii sunt concentrati sa utilizeze fiecare pixel cu un singur scop: o rata cat mai mare de conversie!

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre metodologia noastra de lucru, click AICI. Poti vizita portofoliul nostru de proiecte, accensand pagina dedicata pentru website-uri (click AICI)