Daca alegi oferta noastra de creare magazin online, ulterior lansarii magazinului tau on-line, concepem cea mai eficienta strategie de promovare online, strategie ce iti va aduce mii de vizitatori direct interesati de serviciile si produsele tale. Atragem persoane dispuse sa achizitioneze produsele sau serviciile tale punand accent pe calitatea traficului din site si nu pe cantitatea acestuia. Propunem mix-ul cel mai potrivit, cu cele mai eficiente tehnici de promovare, punand accent pe canalele cele mai eficiente. 

Optimizare organica in Google (SEO)
Prima pagina, Prima pozitie in Google

Ulterior crearii si lansarii magazinului tau on-line, specialistii nostri concep cea mai eficienta strategie de optimizare a site-ului (SEO) pe motorul de cautare Google, strategie ce iti va aduce mii de vizitatori direct interesati de serviciile si produsele tale, punand accent pe calitatea traficului din site. Optimizarea organica a magazinelor on-line este o tehnica extrem de importanta in cresterea vizibilitatii tale si atragerea de noi clienti, Google fiind un canal de generare de leaduri foarte important pentru tine. Cu ajutorul specialistilor in SEO magazinul tau on-line va dezvolta o relatie de incredere, pe termen mediu si lung cu motorul de cautare. Vei reusi astfel sa inaintezi catre obiectivul final: prima pagina, prima pozitie in Google. Acceseaza linkul urmator daca vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre dedicate pentru servicii SEO


Campanii Google AdWords
Gestionam bugetul de reclama eficient!

Este Google AdWords una dintre cele mai eficiente campanii de promovare on-line ? Raspunsul la aceasta intrebare este unul pozitiv. De ce ? Intrucat aduce cu sine o serie de avantaje specifice: vor intra pe site doar vizitatori interesati de produsele si serviciile tale, iti poti alege si modifica rapid bugetul alocat cate Google, vei stii exact cati vizitatori vor intra pe site-ul tau. Specialistii nostri te vor ajuta in gestionarea cat mai eficienta a bugetului de reclama pe care vrei sa-l investesti in Google. Acceseaza linkul urmator pentru mai multe detalii despre serviciile noastre in gestionarea de campanii Google AdWords.


Campanii Facebook
Beneficiaza de puterea social media!

Care sunt argumentele pentru o campanie Facebook?  Este cea mai importanta retea de socializare online din Romania, creste zi de zi si reprezinta o noua modalitate de promovare targetata. Timpul ridicat petrecut de utilizatori pe reteaua de socializare, face ca reclama pe Facebook sa fie foarte vizibila. Specialistii nostri iti vor gestiona campaniile de reclama pe Facebook intr-o maniera profesionista, asigurandu-se ca vei obtine rezultate maxime. Campaniile sunt monitorizate permanent, urmarind impreuna cu Dvs. impactul in vanzarile magazinului on-line. Acceseaza linkul urmator pentru mai multe detalii privind maniera in care gestionam Campanii Facebook.