Concept24, 14 ani experienta in Canada, SUA si Romania, peste 500 de proiecte web-based de tip E-commerce/CRM, portaluri si aplicatii mobile personalizate.

Intre clientii nostri se afla companii multinationale si locale: Medsana Romania, Cefin Romania, La Fantana, Sameday Courier, Prioripost, EVW Holding, PRISM Resources, KLASS Security, etc

De ce sa vii la noi ?

Lucrezi la proiecte complexe, multe dintre ele internationale. Folosim tehnologii performante  (php-Laravel, mobile-IOS/Android/React) si o metodologie de lucru profesionista (agile). Orice proiect are alocata o echipa dedicata: Project Manager, Designer, Frontend Developer, Software Architect, PHP Developer. Proiectele ajung in zona de development cu zona de psd/html finalizata si un document de analiza detaliat in care sunt mentionate toate functionalitatile asociate.  Echipa interna include persoane cu experienta indelungata in programare PHP avansata. Vei avea de la cine sa inveti lucruri noi :-)

Vei avea un program de lucru optim pentru un echilibru real intre viata ta profesionala si cea personala. Raportul direct intre productivitate si beneficiile financiare este un puternic factor motivational in cadrul companiei.


Ce vei avea de facut ?

Vei lucra in principal la proiecte de e-commerce si CRM custom, cu functionalitati complexe si inovative, utilizand un framework MVC modern (Laravel).  Mai jos iti mentionam pe scurt responsabilitatile principale:
- intelegerea specificatiilor comerciale ale proiectelor dezvoltate
- structurarea modulara a proiectului si a bazei de date
- evaluarea orara a modulelor / submodulelor aplicatiilor
- implementarea proiectelor utilizand liniile tehnologice stabilite in firma
- testarea aplicatiilor dezvoltare
- realizarea ajustarilor necesare dupa lansare

Aplica acum la postul de programator PHP si alatura-te echipei noastre!
 

  Contacteaza-ne aici  sau suna la 0721.223.913.